onsdag den 4. oktober 2017

Bananvafler - som pepper en regnvejrsdag gevaldigt op!

Foto: Sara B. Hansen.
Åhhhh, de skønne bananvafler, de er bare så lækre at man aldrig bliver træt af dem! Hygger enormt på en REGN-vejrsdag og er også helt OK til morgenmad :-)
Helt uden sukker, fedt og her endda den glutenfri version lavet med fuldkornsrismel.

Ingredienser 4-5 alm. størrelse vafler:


2 bananer
2 æg

2 spsk. fuldkornsrismel el. anden fuldkornsmel.
et nip salt
Evt. 1 knivspids vaniljekorn

½ tsk. kokosolie til vaffeljernet



Foto Sara B. Hansen.
Mos bananer og bland med æg, salt og fuldkornsrismel, Varm vaffeljernet op. kom kokosolie på, fordel med pensel. Steg vaflerne..... Vupi så er du klar!

Spis den gerne med lækker topping som hakkede nødder, frisklavet hindbærmarmelade, vaniljeskyr og friske blåbær, hindbær, skiver af jordbær, kiwi eller andet frugt. 


Husk at du også finder mig på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar