Foto: Sara B. Hansen |
Den smager skønt uanset om man laver den med svinekød eller kylling eller for den sags skyld med fisk.Vælger man sidstnævnte skal fisken dog kun have ganske kort tid i retten så den stadig er saftig og lækker. Brug en fast hvid fisk. Server med ris, jordnødder og evt. ananas(sidstnævnte er min mand meget glad for at få til og når det serveres "on the side", kan man jo vælge til og fra ;-)
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 4 personer:
600 g. svinekød i strimler
1 spk. sesamolie el. kokosolie
1 stort løg i tynde både
1 fed hvidløg, knust
1 pakke sukkerærter, skåret på skrå
2-3 gulerødder i strimler
1 rød peberfrugt i strimler.
1 dåse kokosmælk
1½ spsk. gul karrypasta
salt og peber
1 god håndfuld jordnødder
evt. 1 dåse ananas i tern
Tilbehør: kogte ris
Foto: Sara B. Hansen |
Steg kødet ved god varme i olie i en Wok. Tilsæt grøntsagerne og svit nogle min. Rør karrypasta i og tilsæt kokosmælken. Kog retten igennem i ca. 8-10 min. om nødvendigt kan der jævnes med lidt maizenamel rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber.
Kog ris efter anvisning på pakken. Server med peanuts og evt. ananas.
Foto: Sara B. Hansen |
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar