Foto: Sara B. Hansen. |
Kål er sundt og smager også godt når det som her får en masse gode krydderier og godt selskab iøvrigt.
Ingredienser 4 personer:
1 spidskål, fint snittet
1 løg i skiver
3 gulerødder
1 bakke sukkerærter
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
1 spsk. Karry
1- 1½ tsk. chiliflager
½ dl.soya
400 500 g. hakket oksekød
Lidt olivenolie
Salt og peber
4 æg
1 bundt purløg
Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Kødet skal brunes godt.
Rør flittigt rundt. Tilsæt øvrige grøntsager samt hvidløg. Svits i ca. 8 min. Hæld soya over og lad det varme godt igennem ca. 2-3 min yderligere.
Smag til med salt og peber.
Steg spejlæggene. Og server dem ovenpå retten. Drys med purløg.
Server gerne en god chilisauce til. Så kan man give retten lidt ekstra "spice" ved bordet....... hvis man godt kan lide det lidt HOT ;-)
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar