torsdag den 3. august 2017

Kanelsnegle på en regnvejrsdag.......

Foto: Sara B. Hansen.
Der er nogle snegle som man helst ikke vi have på sin matrikel og så er der dem man rigtig gerne vil have ;-)
Disse velduftende skønne snegle kan bestemt forsøde tilværelsen på en regnvejrsdag hvor solen kun finder vej i små kortvarige glimt.......
Snegle her fik en lidt anden form en normalt - jeg blev inspireret af et videoklip fra facebook. Super nemme at lave og altid rart med lidt variation over en elsket klassiker.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser:

2½ dl. lunet mælk
25 g. gær
600 g. hvedemel
3 spsk. sukker
½ tsk. salt
2 æg
70 g. smeltet smør eller margarine

Fyld:
60 g. smør, blødt
2 spsk. sukker
3 tsk. kanel

Pynt: Kanelsukker, perlesukker el. glasur.

Foto: Sara B. Hansen.

Rør gøren ud i den lune mælk, tilsæt sukker og salt og rør herefter æg og smør i dejen og ælt melet i lidt af gangen til ønsket konsistens. Det skal være en blød og lækker dej. Dæk skålen til og lad dejen hæve en time.

Rør blød smør, kanel og sukker sammen i en skål.

Del dejen i to lige store dele og rul dem en af gange ud til en aflang firkant ca. 50 X 35 cm. Fordel fyldet på  de to firkanter. og rul stramt sammen. skær nu i stykker på skrå som vist i dette videoklip.
Drys evt. med lidt kanelsukker eller perlesukker eller pynt evt. med glasur.

Sæt på en plade med bagepapir og bag dem i 12- 15 min. ved 200 grader.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.


Foto: Sara B. Hansen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar