lørdag den 22. april 2017

Spicy kylling Jambalaya.

Foto: Sara B. Hansen.
Her får du opskriften på en rigtig lækker sydstats Jambalaya med masser af cajunsmag, som samtidig er nem at lave og ikke særlig dyr. Server med en god salat til.
Skru op eller ned for chilistyrken alt efter hvad der behager dig.


Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser 4 personer


1 spsk. olivenolie
2 store kyllingbrystfilet skåret i mindre tern
2 løg, hakket
1 rød peberfrugt i tern

1 orange peberfrugt
2 fed hvidløg. knust

2 grønne chilipebre uden kerner, hakket
75 g. god chorizopølse i tern.
2 spsk. Cajunkrydderi
250 langkornede brune ris
400 g. flåede tomater evt. med chili
4 dl. kyllingfond
4 spsk. bredbladet hakket persille
Friskkværnet peber
Salt



Varm olien i en dyb sauterpande med låg til. Svits kyllingen til den bliver gylden, tilsæt chorizo og vend den sammen med kyllingen i nogle min. Tilsæt herefter løg, hvidløg og lad dem stege med nogle min.
Tilsæt peberfrugt, cajunkrydderi og ris og vend det sammen.
Hæld så kyllingfond og tomat ned til retten. Læg låg på og lad simre under låg i ca. 30 - 35 min. indtil risene er bløde og væsken absorberet. Smag retten til med salt(der er nok ikke behov for så meget) og peber. Garner med bredbladet persille.Server straks.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar