onsdag den 17. december 2014

Kokospanerede krydrede kyllinglår.

Foto: Sara B. Hansen.
Til aften lavede jeg disse kyllinglår som blev rigtig gode, jeg havde lyst til nogle krydrede og panerede lidt "fried chiken agtigt" - men gerne sunde - altså uden rasp og fritering i olie. 
Der er meget andet der kan bruges sesamfrø er f.eks også godt. Men jeg valgte at bruge kokosmel blandet med paprika, salt, peber og lidt gyroskrydderi, stegte dem i ovnen og de blev drønlækre og møre. Billedet er taget i dårlig belysning og gør måske ikke helt retten så indbydende som den var i virkeligheden- men prøv alligevel :-)

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser 6 pers:

14 kyllinglår
2½ dl kokosmel
2 tsk. røget paprika
2 tsk. alm. paprika
2 ttsk. gyroskrydderi
salt og peber
2 æg
4 spsk. mælk


Tilbehør: Blandet salat og røsti

Befri kyllinglårene for skindet. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Vend kokosmel med krydderier i en anden skål. Dyp kyllinglårene i æggeblandingen og vend dernæst godt i kokosmelet. Placer på en ovnplade med bagepapir. Bages 50-60 min i en 200 grader varm ovn, til gyldne og sprøde. Server med salat og evt. kartofler.

Find mig også på Facebook.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar