mandag den 29. april 2013

"Grønne" Fiskefrikadeller af laks og torsk.

Foto: Sara B. Clausen.
Disse fiskefrikadeller blev rigtig gode og kan varmt anbefales. Der er både forårsløg, squash, revet citron og estragon i. Derfor "grønne" :-)
Vi fik dem lidt enkelt serveret i dag, blot med nye kartofler og lidt letkogte gulerødder.

Foto: Sara B. Clausen.
Ingredienser 4. personer:
350 g. torskefilet
250  g. laksefilet 
½ squash, fintrevet
citronskal af en ½ øko citron
2 æg
4-5 spsk. havregryn
1 dl. sødmælk
1 spsk. tørret estragon
1½ tsk. Salt (jeg brugte ramsløgsalt)
Friskkværnet peber.

Olie til stegning

Gør fisken klar - fjern skind fra laksen hvis den ikke er uden. Blend fisken i en foodprocessor til den er tilpas grov eller fin alt efter smag :-) Kom i en skål og rør sammen med de øvrige ingredienser. Lad farsen stå på køl i ca. 30 min. Steges i olie eller fx. becel til de er gennemstegte og gyldne. Server med ønsket tilbehør.

Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345


Ingen kommentarer:

Send en kommentar