onsdag den 27. marts 2013

Bruschetta Caprece.

Foto: Sara B. Clausen.
Enkel og skøn forret som smager særligt skønt med gode solmodne tomater når der er sæson for dette.God olivenolie og basilikum er også et must- men sådan er det jo med en ret som denne; Få men gode råvare er afgørende for resultatet :-)

Foto: Sara B. Clausen.
Bruschetta Caprese
3-4 pers.

Ca. 2 halve skiver lyst bondebrød el. ciabatta pr. person.
1 fed hvidløg skåret i halve
3 store solmodne tomater
½ rødløg, Finthakket
1 god håndfuld frisk basilikum
2 spsk. olivenolie
Salt og peber

Evt. et par friske skiver mozzarella.

Hak tomaterne i tern. Bland med hakket basilikum, rødløg i små tern olivenolie samt salt og peber.
Rist brødskiverne ca. 5 min ved 200 grader så overfladen bliver tør. Gnid det med de halve hvidløgsfed. (Hvis du vil have frisk mozzarella på, så kom det på brødet nu og give det en tur i ovnen til det smelter).
Dryp med olie og top med tomatblandingen. Server straks.

Foto: Sara B. Clausen.

Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar